In data de 30 septembrie, doresc sa ofer o masa colegilor de la DPPD-Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, la sediul Facultatii de Chimie industriala, corp turn, etj.3, din Tudor Vladimirescu, cu ocazia pensionarii mele.As dori sa vina cineva in jurul orei 10 si sa aduca produsele pe care le voi comanda.Va rog sa-mi comunicati daca este posibil si care ar fi pretul estimativ.Va multumesc foarte mult. conf.univ.dr. TIRON
Buna ziua, Va rog frumos sa ma sprijiniti cu o oferta pentru un catering care se va desfasura la Facultatea de Agricultura (Iasi, Aleea Mihail Sadoveanu 3) Numar de persoane: Avem nevoie de: - Cafea / logistica cafea – pahare carton, palete de amestecat/lapte/zahar - Canapeuri – reci – diverse sotimente + logistica aferenta – servetele/farfurii de unica folosinta / tacamuri (desi nu cred ca este cazul) - Apa plata / apa minerala + pahare Evenimentul se va desfasura pe data de 18 noiembrie, in intervalul 12:00 – 13:30 – cateringul se va servi dupa eveniment – ar fi excellent sa fie totul montat pana la ora 13:00 (intre 12:00 si 13:00, ca atunci cand ies studentii din amfiteatru sa se poata bucura de la o gustare). Va rog sa tineti cont ca vom avea nevoie de cateva mese pentru catering + mese de cocktail (cu tot cu huse slim pentru mese) – 5-6 mese de cocktail. Va stau la dispozitie pentru orice detaliu, Astept oferta dumneavoastra pana la finalul acestei saptamani. Va multumesc,
Buna ziua si lammulti ani! As dori sa fac o petrecere surpriza prietenului meu pentru cei 50 de ani. Nous stam in Franta, as vrea sa invit cateva persoane de aici din Franta si din Romania pentru a sarbatori pe 24 septembrie. Eu m-am gandit la ceva dar nu stiu cat costa si nici nu stiu daca organizati. Ati putea sa-mi ziceti ce ati putea propune si/sau ce preturi practicati. Va multumesc !
Buna ziua, Sunt interesata de o oferta pentru doua pauze de cafea si un pranz, pentru 40 persoane dupa cum urmeaza. De asemenea, mentionez ca evenimentul se va desfasura intr-o unitate scolara, la aproximativ 30 km de Alexandria, iar date evenimentului nu este cunoscuta,cel mai probabil va in a doua parte a anului. 1). Pauza va conține: apă plată/minerală, cafea, ceai. Zona pentru coffee-break va fi amenajată în imediata vecinătate a sălii unde are loc evenimentul. Vor fi asigurate pahare, șervețele, recipiente în care cafeaua să fie păstrată caldă, recipiente în care apa pentru ceai să fie păstrată fierbinte. Se va asigura dotarea adecvată a spațiului pentru participanți (mese, scaune etc. unde să se poată desfășura pauza de cafea în mod civilizat). 2). Prânzul va conține:, platouri cu mâncare caldă : cu carne și fără, mai multe tipuri de garnituri, salată salată, desert, cafea, ceai, apă plată și minerală. Zona pentru prânz va fi amenajată în imediata vecinătate a sălii unde are loc evenimentul. Vor fi asigurate veselă, tacâmuri, pahare, șervețele, recipiente în care cafeaua să fie păstrată caldă, recipiente în care apa pentru ceai să fie păstrată fierbinte. Va fi asigurat personalul necesar acolo unde numărul de persoane impune servirea de către ospătar(i) si se va asigura dotarea adecvată a spațiului pentru participanți (mese, scaune etc. unde să poată fi servită masa de prânz în mod civilizat, avându- se în vedere în mod explicit ca timpul de așteptare per persoană să nu fie mai mare de maxim 5 minute, astfel încât toată lumea să poată servi masa în max. 1 oră, preparatele să fie calde). Va multumesc! Cu stima, Delia
Aperitiv rece bogat. Aperitiv cald:ceafa la gratar mujdei cartofi aurii Supa: 2 feluri a la grec si ciorba de burta Felul doi: friptura de porc la vuptor Pulpe de pui la cuptor marinate Cartof pire Pilaf de orez Saratele Alune Suc cola fanta si natural Apa plata si minerala Cafea Prajitura Fructe Pachete duse acasa bc cate persoane o sa fie Aranjamentul salii Bucatari Celneri
Buna ziua, As dori sa organizez o nunta putin mai diferita. Imi doresc sa nu existe un meniu fix pentru toti invitatii ci la fiecare fel de mancare sa existe 3 variante dintre care fiecare invitat sa aleaga. In principiu ar fi vorba de o optiune ovo-lacto-vegetariana, una cu carne dar fara porc si una mai traditionala(care sa includa carne de porc). Si fiecare invitat ar fi intrebat inainte de servirea fiecarui fel care dintre variante le doreste, ca un fel de meniu a la carte dar sa aiba pentru fiecare fel 3 variante. Probabil am vre 4-5 feluri de mancare(un aperitiv, o salata, o supa si doua feluri principale(echialentul normal al unui fel cu carne si unul cu peste)). Sunt constienta ca asta inseamna ca vom face mai multe din fiecare fel de mancare ca sa ne asiguram ca este suficient pentru ca fiecare invitat sa aleaga ce isi doreste si ca va ramane destul de multa mancare neconsumata dar acceptam acest lucru(sunt sigura ca putem dona portiile neconsumate unui azil de batrani sau unui adapost pentru oamenii strazii). De asemenea stiu ca e imposibil sa imi dati o suma exacta ca oferta pana nu stabilim felurile de mancare dar v-as ruga, daca se poate, sa imi dati niste valori orientative pentru o nunta cu 80 de persoane. Va multumesc.
Buna, As dori sa ma ajutati cu o oferta pentru aproximativ 25 de persoane pentru o aniversare. As dori ca mancarea sa fie servita sub forma unui bufet cu starter si fel principal. De asemena vor fi si copii ( inca nu stim numarul exact) pentru care dorim meniu Kids Friendly- Avem temativa Frozen, deci ne-ar fi utile si niste gustari inspirate din Frozen.
Buna ziua. As dori o oferta pentru un eveniment organizat in data de 2 iulie, la Cluj Hub. In momentul acesta nu stim exact cati participanti vor fi, dar v as ruga sa mi faceti oferta pentru 50 si de persoane. Vom afla in timp util numarul exact al participantilor. As dori oferta pentru apa, cafea si mancare (platouri sau bufet), daca se poate. Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvoastra.
As dori o evaluare , pentru platouri cu aperitive pentru de persoane , după as vrea sa servesc sărmăluțe cu mămăliguta , si as face si un grătar , pe urma , faceti si asa la fața locului, adică sarmalutele le aduc eu , si carnea pentru grătar , as dorii m-ai mult un bucatar sa prepare aperitivele si 2 -3 ospatari sa servească , va rog frumos , lăsați un mesaj pe gmail!
Retreat 8 - 11 septembrie Estimat 10 persoane . Numărul exact îl vedem înaintea evenimentului . Pot fi mai puține sau pana în maxim 20 . Program alimentație lacto-ovo-vegetarian 8 septembrie- bufet seara 9 septembrie Mic dejun bufet Prânz meniu Cina bufet 10 septembrie - idem 9 11 septembrie dimineața bufet, prânz bufet . Un preț estimativ de persoana pentru tot ma interesează ca să știu cum îmi fac eu calculele. Preferinte de mâncare nu am. Eventual dacă îmi puteți da careva variante și alegem .