Buna ziua, Sunt Manager administrativ la compania ASSA ABLOY Romania si doresc o niste preturi orientative pentru niste meniuri simple, aproximativ 30 de meniuri. Ma intereseaza felul 1 ( 2 3 tipuri de ciorbe) si la felul 2 ( piept de pui,ceafa de porc ,tocanita etc) + garnitura. Firma Assa Abloy are aproximativ de angajati, avem o cantina care nu mai corespunde standardelor si intentionam sa gasim si alte optiuni, eventual o colaborare pe termen mediu/lung. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.
Buna ziua, suntem o Asociatie care timp de 20 de luni va organiza cursuri de formare profesionala. Avem nevoie pe parcursul desfasurarii acestor cursuri, finantate cu fonduri europene, de serviciile dv de catering. Pe grupa sunt 22 persoane. In total, participa de oameni pe parcursul celor 20 de luni.
Buna ziua, suntem o Asociatie care timp de 20 de luni va organiza cursuri de formare profesionala. Avem nevoie pe parcursul desfasurarii acestor cursuri, finantate cu fonduri europene, de serviciile dv de catering. Pe grupa sunt 22 persoane. In total, participa de oameni pe parcursul celor 20 de luni.
Buna ziua, suntem o gradinita si va solicitam serviciile de catering pentru parnzul copiilor din institutia noastra. Vorbim de un nr de aprox copii pentru care dorim masa de pranz si desert, preferabil din/cu fructe. Incepand cu luna februarie dorim contractarea serviciilor Dumneavoastra. Multumim pentru oferta!
Tip eveniment : Eveniment deschidere sediu USED, Fetesti - IPSO; Persoane prezente: aprox 70; Tip meniu: Meniu Cocktail (finger food), atat preparate calde, cat si gustari - aici suntem deschisi si asteptam cu drag propunerile dumneavoastra; In privinta bauturilor: apa plata + apa minerala, suc, bere, vin putina tarie;
Eveniment in localitatea Borcea, judetul Calarasi. ( https://www.youtube.com/watch?v=Rt5_nQ1-XhE ) – avem nevoie de o ofera din partea dumneavoastra care sa se plieze pe urmatorul program: 18 martie 40 persoane, toti echipa IPSO, Cafea, apa, racoritoare, meniu cald, desert/finger food, pentru masa de pranz; 19 martie 09:00 – 12:00 cafea, apa, racoritoare, ceai, pateuri Prima grupa 50 persoane, fermieri/clienti/furnizori JD. 12:00 – 14:00 cafea, apa, racoritoare, ceai, finger food meniu rece si cald, desert, vin. ATENTIE: aici ii vom avea pe cei 50 de mai sus + alti 40 fermieri.. 14:00 – 17:30 cafea, apa, racoritoare, ceai, pateuri A doua grupa 40 persoane, fermieri/clienti/furnizori JD.
Buna ziua ☺Ne dorim sa facem petrecerea de a doua zi(traditionala ciorba de potroace). Vom fi in jur de 40 persoane Avem o gradina mare cu gazon si ne-am dori sa punem masa afara...avem nevoie de mese(eventual rotunde),scaune...si mancarea bineinteles(in principiu ciorba ne intereseaza) Va rugam sa ne dati si noua detalii,nu locuim in romania dar vom fi in tara cu 1 luna inainte de eveniment.Daca este nevoie de avans...sau orice,se ocupa familiile noastre. Va multumim!
Buna ziua, Doresc organizarea unui eveniment restrans de 10 persoane pentru care as avea nevoie de platouri cu aperitive, gustari reci si deserturi. Aperitivele si gustarile sa fie 50% vegetarian, va rog. Comanda se poate ridica personal din locatia dumneavoastra pe data de 18. As dori si cateva oferte pentru un tort de approx 1,5 -2 kg, daca este posibil.
organizează la final de octombrie-inceput de noiembrie acțiuni de plantare cu voluntari în comuna Dumbrăvești, Prahova. Am avea nevoie de câte o casoletă cu mâncare pentru fiecare voluntar. Estimăm că vom avea grupuri de 20-30 de voluntari pe fiecare zi(in total 3-4 zile). Avem nevoie sa stim daca puteți livra la această locație, precum și propuneri de meniu (meniu de post și meniu cu carnea pentru ca fiecare persoana sa își aleagă).
Doresc organizarea unui eveniment pentru 21 de persoane pentru care am nevoie de platouri cu aperitive și gustări reci. Menționez că doresc să fie împărțite porțiile astfel: pentru 6 persoane și pentru 15 persoane. Comanda o voi ridica personal de la dumneavoastră, dacă este posibil la ora 8 dimineața.