Buna ziua. As dori o oferta pentru un eveniment organizat in data de 2 iulie, la Cluj Hub. In momentul acesta nu stim exact cati participanti vor fi, dar v as ruga sa mi faceti oferta pentru 50 si de persoane. Vom afla in timp util numarul exact al participantilor. As dori oferta pentru apa, cafea si mancare (platouri sau bufet), daca se poate. Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvoastra.
Retreat 8 - 11 septembrie Estimat 10 persoane . Numărul exact îl vedem înaintea evenimentului . Pot fi mai puține sau pana în maxim 20 . Program alimentație lacto-ovo-vegetarian 8 septembrie- bufet seara 9 septembrie Mic dejun bufet Prânz meniu Cina bufet 10 septembrie - idem 9 11 septembrie dimineața bufet, prânz bufet . Un preț estimativ de persoana pentru tot ma interesează ca să știu cum îmi fac eu calculele. Preferinte de mâncare nu am. Eventual dacă îmi puteți da careva variante și alegem .
buna ziua! as dori sa imi faceti o oferta de pret pentru un meniu pentru botez in care sa fie un aperitiv, o ciorba de perisoare cu smantana si ardei iute, o ceafa de porc la gratar, o pulpa de pui dezosata la gratar, cartofi natur si salat de varza proaspata. as mai dori sa contina si o cafea, apa plata, apa minerala si paine. multumesc
Buna ziua. As dori platouri reci care sa contina branzeturi, legume, mini-sandwichuri diverse sortimente, mezeluri etc. si platouri calde care sa contina gurjoane, bulete de cascaval, mini chiftelute etc. Daca aveti si alte idei sunt deschisa la sugestii. As avea rugamintea sa ma contactati in scris ( whatsapp, sms )
Compania la care lucrez organizeaza Family Day, eveniment dedicat angajatilor si familiilor lor. Am nevoie de portii de mancare, astfel: 1. gratare - 2 mici/pers, 1 ceafa de porc/pers, 1 piept de pui/pers, cartofi prajiti - grame/pers, salata varza - grame/pers, legume la gratar - grame/pers 2. gulas - o portie/pers 3. desert - inghetata sau prajituri Evenimentul se desfasoara in data de 10 iunie, in curtea companiei, in Arad.
Ne adresăm dumneavoastră în calitate de reprezentanți ai Asociației "Inițiativa", un grup dedicat promovării și sprijinirii comunității prin diverse inițiative sociale și culturale. Având în vedere evenimentul nostru anual, Gala Asociației, care va avea loc pe data de 24 februarie, am dori să vă solicităm amabilitatea de a ne furniza serviciile dumneavoastră de catering. Pentru această ocazie specială, suntem în căutarea unui bufet rece, potrivite pentru invitații noștri. Întrucât suntem o organizație non-profit și organizăm acest eveniment pentru a aduce beneficii comunității, ne-am dori să vă întrebăm dacă există posibilitatea de a ne acorda serviciile dumneavoastră de catering în mod gratuit sau la un cost redus. În schimb, suntem mai mult decât dispuși să vă oferim oportunități de promovare pe platformele noastre de socializare, care au un public activ și implicat. Promovarea pe rețelele noastre de socializare ar putea include menționarea afacerii dumneavoastră în postările noastre legate de eveniment, etichetarea în fotografii și menționarea în mesajele de mulțumire către participanți și parteneri. Suntem conștienți de impactul pozitiv pe care o colaborare între organizațiile non-profit și întreprinderile locale îl poate avea asupra comunității noastre, și suntem recunoscători pentru orice formă de sprijin pe care o puteți oferi. Vă rugăm să ne comunicați disponibilitatea dumneavoastră și eventualele condiții în care putem discuta această colaborare mai departe. Suntem deschiși să discutăm orice aspecte suplimentare pe care le-ați putea avea în vedere. Vă mulțumim anticipat pentru timpul și considerația acordate. Așteptăm cu nerăbdare să putem colabora cu dumneavoastră și să facem din Gala Asociației un eveniment memorabil pentru toți participanții. Cu cele mai bune urări si mulțumesc anticipat,
BUNA ZIUA,NOI CAUTAM O FIRMA DE CATERING CARE SA FACA ,PURCELUS LA PROTAP SI MIEL SAU BERBECUT.AM TRECUT SI BRANCH PENTRU CA AVEM NEVOIE SI DUMINICA,NU DOAR SAMBATA. CARE ESTE DIFERENTA INTRE PLATOURI SI APERITIVE SI MANCARURI RECI? BAUTURILE LE PROCURAM NOI DAR AVEM NEVOIE DE CINEVA CARE SA PREPARE COCKTAILURILE.
Bună ziua suntem un grup de cercetasi care vom avea o activitate prelungita pe 3 zile...am dori sa intram cu masa de prânz pe 24 și sa iesim cu prânz pe 25...am prefera mâncarea la ( oala) sa zic asa mai plastic pentru prânz și cina iar micul dejun sa fie ok pentru niște copii cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani.
Suntem 35 de cercetași cu vârste între 10-56 ani, participanți la câmpul organizat în oraș ( insula cercetașilor) și dorim meniu prânz format din ciorba (borș sau supa) de pui, felul 2 piure sau pilaf cu pulpe superioare de pui ( prăjite), salata de varza alba și o felie de chec, și meniu cina (varza călită cu carne de porc și mămăliguță) adusă în bidoane de aluminiu că la armată în zona de campare. Doresc o oferta de preț separat prânz și cină, fără pâine sau veselă/tacâmuri incluse.
Buna ziua. Sambata in jurul orei 12:00, in Satul Ciorasti (zona Ghidigeni), va avea loc o mica a pomenire a tatalui meu . Va rog sa ma ajutati cu 25 de portii de ciorba de perisoare, 25 de portii de varza dulce cu 15 portii ceafa de porc si 10 pulpe de pui, 22 ardei iuti proaspeti, 22 colaci impletiti pentru vase si o prescura. Ciorbele si felul 2 sa fie ambalate individual. Livrarea se va face in functie de ora la care va fi parintele disponibil. Vom confirma cel tarziu vineri pana in ora 16:00. Daca sunt intrebari, va rog sa ma contactati.