Buna ziua Dorim sa achizitionam produse de catering pentru o echipa de muncitori turci care lucreaza pe santier in apropierea fabricii de zahar Bod. Ne intereseaza pranzul si masa de seara. Pentru inceput sunt 10 muncitori dar echipa se va mari pana la 30 de persoane. Perioada de livrare -- minim 4 luni. Lucratorii sunt musulmani si ar dori cu precadere mancare turceasca daca este posibil. Daca nu, macar sa nu fie mancare cu porc. Multumesc Teodora Unluova
Vă rog să imi trimiteți o ofertă pe adresa de mail pentru servicii de Catering pentru evenimentul nostru "Ziua Porților Deschise" din luna viitoare, la care vor participa 20-30 de persoane. Dorim aperitive calde și reci, plus băuturi. Vă rugăm să includeți meniul propus și prețurile. Cu mulțumiri anticipat
Suntem 35 de cercetași cu vârste între 10-56 ani, participanți la câmpul organizat în oraș ( insula cercetașilor) și dorim meniu prânz format din ciorba (borș sau supa) de pui, felul 2 piure sau pilaf cu pulpe superioare de pui ( prăjite), salata de varza alba și o felie de chec, și meniu cina (varza călită cu carne de porc și mămăliguță) adusă în bidoane de aluminiu că la armată în zona de campare. Doresc o oferta de preț separat prânz și cină, fără pâine sau veselă/tacâmuri incluse.
Buna ziua. Sambata in jurul orei 12:00, in Satul Ciorasti (zona Ghidigeni), va avea loc o mica a pomenire a tatalui meu . Va rog sa ma ajutati cu 25 de portii de ciorba de perisoare, 25 de portii de varza dulce cu 15 portii ceafa de porc si 10 pulpe de pui, 22 ardei iuti proaspeti, 22 colaci impletiti pentru vase si o prescura. Ciorbele si felul 2 sa fie ambalate individual. Livrarea se va face in functie de ora la care va fi parintele disponibil. Vom confirma cel tarziu vineri pana in ora 16:00. Daca sunt intrebari, va rog sa ma contactati.
Am dori oferte pentru o petrecere de botez restrânsă (aprox. 22-24 adulți si 6-8 copii). Ne interesează opțiuni de bufet rece și cald, inclusiv candy bar și lemonade bar dacă există astfel de opțiuni.
M-ar interesa câteva platouri cu aperitive reci: chifteluțe, grujoane pui, bulete de brânză, cașcaval pane…ceva de genul acesta… cat mai puțin perisabile în condițiile temperaturii de vară…mă gândesc la transport. Nimic prea pretențios ținând cont ca invitații sunt tineri care participă la majoratul fiului meu. Mulțumesc!
Buna ziua! Imi doresc un platou cald si unul rece. Cel cald sa fie cu mix fripturi, mici, carnati, coaste etc iar cel rece cu mini-piftelute de pui/porc , branzeturi etc, fiecare platou sa acopere necesarul a 8 persoane. 10:11 Pe mail este cel mai bine deoarece în timpul programului (cu publiucul) nu am cum sa discut pe acest subiect . Mulțumesc!
Buna ziua, Numele meu este si va contactez din partea Uniunii Studentilor din Romania(USR) cu urmatoarea propunere. Stiu ca este din scurt dar Uniunea va sarbatorii in perioada 12-15 iulie Ziua USR, si aniversarea de 23 de ani de activitate, si ne-am intreba daca ati fi deschisi sa sponsorizati acest eveniment. In cadrul evenimentului vor avea loc activitati sportive si de ecologizare. In schimbul acestei sponsorizari noi putem lasa review-uri pe paginile dumneavoastra de social media si pe site, si de asemenea poze si story-uri din timpul evenimentului cu mentionarea firmei dumneavoastra. Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra! O zi frumoasa! Cu tot respectul, -Mihai Director Regional Fundraising Zona Vest Uniunea Studentilor din Romania
Doresc oferta bufet suedez pentru 3 garnituri (cartofi cu usturoi/rozmarin, orez salbatic, legume la gratar) si 2 salate (cruditati de sezon si muraturi). Felul principal va fi gatit la fata locului, pe grill. Separat va rog oferta de bufet suedez pentru antreuri, aperitive. Ambele oferte sa includa si cele necesare pentru amenajarea bufetului (recipente de tinut mancarea calda, ustensile) Multumesc!
Parastas. Locatie: Casa praznicala din Cart. CFR