Buna ziua! CENTRUL SCOLAR PENTRU EDUCATIE INCLUZIVA BRASOV doreste pentru copii meniuri zilnice/5 zile pe saptamana. 23 saptamani x 5 zile x meniuri zilnice. In continuare exemplificam o astfel de combinatie ORIENTATIVA : MENIUL 1: Gustare: Branzoaica + ceai Ciorba de pui cu legume Tocanita de ciuperci cu mamaliga Paine Mar MENIUL 2: Gustare: Sandwich cu unt + sunca + ceai Ciorba de fasoale boabe Pulpe de pui cu pilaf de orez + salata Paine Clementina MENIUL 3: Gustare: Lapte + cereale Ciorba de porc cu legume 18 Salata orientala Paine Gogoasa MENIUL 4: Gustare: Sandwich cu pateu + ceai Ciorba de legume Ciulama de pui cu mamaliguta Paine Clatita cu dulceata MENIUL 5: Gustare: Corn cu rahat + ceai Ciorba de perisoare Macaroane cu branza Paine Biscuiti Asteptam cu mare interes oferta dvs, Multumesc! O zi frumoasa!
Buna ziua, Va rog frumos sa ma sprijiniti cu o oferta pentru un catering care se va desfasura la Facultatea de Agricultura (Iasi, Aleea Mihail Sadoveanu 3) Numar de persoane: Avem nevoie de: - Cafea / logistica cafea – pahare carton, palete de amestecat/lapte/zahar - Canapeuri – reci – diverse sotimente + logistica aferenta – servetele/farfurii de unica folosinta / tacamuri (desi nu cred ca este cazul) - Apa plata / apa minerala + pahare Evenimentul se va desfasura pe data de 18 noiembrie, in intervalul 12:00 – 13:30 – cateringul se va servi dupa eveniment – ar fi excellent sa fie totul montat pana la ora 13:00 (intre 12:00 si 13:00, ca atunci cand ies studentii din amfiteatru sa se poata bucura de la o gustare). Va rog sa tineti cont ca vom avea nevoie de cateva mese pentru catering + mese de cocktail (cu tot cu huse slim pentru mese) – 5-6 mese de cocktail. Va stau la dispozitie pentru orice detaliu, Astept oferta dumneavoastra pana la finalul acestei saptamani. Va multumesc,
Buna ziua, As dori sa organizez o nunta putin mai diferita. Imi doresc sa nu existe un meniu fix pentru toti invitatii ci la fiecare fel de mancare sa existe 3 variante dintre care fiecare invitat sa aleaga. In principiu ar fi vorba de o optiune ovo-lacto-vegetariana, una cu carne dar fara porc si una mai traditionala(care sa includa carne de porc). Si fiecare invitat ar fi intrebat inainte de servirea fiecarui fel care dintre variante le doreste, ca un fel de meniu a la carte dar sa aiba pentru fiecare fel 3 variante. Probabil am vre 4-5 feluri de mancare(un aperitiv, o salata, o supa si doua feluri principale(echialentul normal al unui fel cu carne si unul cu peste)). Sunt constienta ca asta inseamna ca vom face mai multe din fiecare fel de mancare ca sa ne asiguram ca este suficient pentru ca fiecare invitat sa aleaga ce isi doreste si ca va ramane destul de multa mancare neconsumata dar acceptam acest lucru(sunt sigura ca putem dona portiile neconsumate unui azil de batrani sau unui adapost pentru oamenii strazii). De asemenea stiu ca e imposibil sa imi dati o suma exacta ca oferta pana nu stabilim felurile de mancare dar v-as ruga, daca se poate, sa imi dati niste valori orientative pentru o nunta cu 80 de persoane. Va multumesc.
As dori o evaluare , pentru platouri cu aperitive pentru de persoane , după as vrea sa servesc sărmăluțe cu mămăliguta , si as face si un grătar , pe urma , faceti si asa la fața locului, adică sarmalutele le aduc eu , si carnea pentru grătar , as dorii m-ai mult un bucatar sa prepare aperitivele si 2 -3 ospatari sa servească , va rog frumos , lăsați un mesaj pe gmail!
Este vorba despre o filmare care se va desfasura in Bucuresti intre 15 august si 10 septembrie, avand 20 de zile de filmare. Numarul de persoane pe platou va varia in functie de zi, intre 25-85 de persoane. Ne dorim un serviciu de catering care sa acopere masa de pranz pe set. Astept cu interes ofertele dumneavoastra! Multumesc
Doresc oferta servicii catering pentru nunta , ma gandesc la posibilitatea autoservire sau meniu la masa. Va fi nevoie de portii fara gluten, fara lapte, pentru diabetici. Contactare si ofertare pe email / whatsapp. Cu multumiri,
Buna ziua, Numele meu este Rusu Diana si va contactez din partea Romania. Dorim sa contractam un furnizor pentru livrarea micului dejun la birou, pentru angajatii din noul nostru sediu din Iasi. Ca format, dorim ca acesta sa fie de tip bufet suedez pentru aproximativ 25-30 de persoane cu posibilitatea de crestere, un bufet diversificat, format din mai multe tipuri de preparate printre care: branzeturi, mezeluri, oua sub diferite forme, salate, lactate, legume, paine, deserturi, fructe. Ma puteti ajuta cu o oferta? Eventual, daca exista flexibilitate din partea dvs, putem adapta meniul in functie de bugetul nostru disponibil, momentan am dori sa ne incadram ca buget in de lei pe zi. Mentionez ca discutam doar despre preparate, ca bauturi, lapte si cafea, le avem disponibile in sediul nostru. Va multumesc.
Dorim sa organizam o masa pe luna pentru un numar de aproximativ 50 de persoane si cautam o firma de catering care sa vina la sediul firmei (Business Park- Strada Ionescu Crum 1) cu mancarea in recipientele/vasele proprii. Ne puteti ajuta cu o oferta pentru doua/ mai multe variante de mediu complet (felul unu, doi si desert) sau bufet si cu preturile aferente acestora, va rog? De asemenea, avem nevoie de tacamuri si farfurii, deoarece nu dispunem de acestea la sediu.
Buna ziua, As fi interesata pe langa meniul oferit sa stiu daca puteti veni si cu ceva mese festive intrucat nu sunt sigura daca locatia dispune sau nu de aceste lucruri. De asemenea va rog sa ma contactati pe email sau pe Whatsapp pe numarul mentionat intrucat nu ma aflu in tara momentan. Cu respect,
- The minimum amount of finger foods for 60 people (We'd like to focus more on the drinks rather than food) - Prosecco for 60 people * 4 (4 glasses for each person, totaling glasses) - Soft drink for 20 people - Delivery, assembly, crockery - Cocktail table*8 (with table cover) - Buffet Table * 2 - Glasses + Plates for 60 people - Waiters *2