CONTIR FINANCE GB SRL

Odorheiu Secuiesc
Firme de contabilitate
5+
Ani pe piață

Alți profesioniști în apropiere de Odorheiu Secuiesc

Alte servicii în Odorheiu Secuiesc și împrejurimi

Solicitări recente

Consultanță fiscală

  • Forma juridică: altele

Buna ziua, intentionez sa deschid o afacere pentru crestere de taurasi. Am nevoie de serviciile Dumneavoastra pentru consultanta fiscala atat in ceea ce priveste forma juridica pe care sa o aleg, cat si pentru oportunitatea de a accesa fonduri de finantare specifice acestui domeniu de activitate. Multumesc!

Consultanță fiscală

  • Localitate / sector: Suceava
  • Forma juridică: altele

Buna ziua, Voiam sa va intreb daca este posibil sa avem un meeting online de consultanta de aproximativ 30 minute - o ora? As avea o intrebare legata de deschiderea unui SRL in Romania pentru a lucra ca freelancer pentru o platforma din America din cand in cand. Context: Locuiesc si lucrez in Olanda. Printr-o platforma americana, lucrez ca programator cateodata pe proiecte la diferite companii. Nu lucrez constant, decat daca chiar imi place proiectul si daca pot lucra pe langa servici, deci max 10-20 de ore pe saptamana. Problema: Ar trebui sa imi fac firma in Olanda pentru a gestiona veniturile dar as incerca sa evit din mai multe puncte de vedere ( taxe mai mari ca in romania, contabilitatea costa mai mult, etc.). Solutie 1: PFA Romania, dar eu sunt rezident fiscal in Olanda. Este posibil sa mi deschid PFA daca eu nu traiesc in Romania? Chiar daca imi deschid PFA, nu tot trebuie sa platesc taxe guvernului olandez, din moment ce sunt rezident fiscal aici? Solutie 2: SRL Romania. Ma gandeam ca as putea sa deschid un SRL in romania unde ca actionar sunt eu si mama, iar mama sa detina % din business. Eu primesc facturi de la platforma americana si pot sa inregistrez ca vreau sa primesc facturi pe firma. Din ce am citit pe net, ar trebui sa platesc impozit 3% pe venit si apoi 5% pe dividente. Daca mama scoate dividentele, ce taxe ar trebui sa plateasca? Doar cei 5%? Pe Internet am vazut ca sunt acei 5% si inca 10% din cas daca dividentel depasesc 22. pe an. Si cel mai important, e legal tot ce am mentionat eu mai sus? Va rog sa ma anuntati daca este posibil sa avem un meeting in care sa ma sfatuiti in legatura cu problema mai sus mentionata. Multumesc frumos,

Consultanță fiscală

  • Localitate / sector: Franța
  • Forma juridică: altele

Buna ziua As dori câteva informații în ce privește fiscalitatea la noi. Locuiesc în Franța de 45 de ani unde am dezvoltat câteva afaceri. Aici, fiscalitatea e foarte greu de suportat. M-ar interesa să știu dacă mi-aș alege domiciliu fiscal în România ar reprezenta un avantaj pentru mine sau nu. Comparat cu Franța, care ar fi avantajele ? Mulțumesc André

Consultanță fiscală

  • Localitate / sector: Mogoșoaia
  • Forma juridică: altele

Buna ziua, Am nevoie de consultanta fiscala pentru determinarea eventualelor taxe de achitat catre ANAF. Contextul este urmatorul: locuiesc si sunt angajat in Belgia, cu statut de expat. Sursa de venit este salariul si platesc impozit in Belgia, dar am rezidenta fiscala in Romania. Stiu ca exista tratat de evitare a dublei impuneri intre Belgia si Romania. As dori consultanta pentru determinarea eventualelor taxe de achitat in Romania. Multumesc anticipat pentru raspuns. Cu respect, Boatca

Consultanță fiscală

  • Localitate / sector: Timișoara
  • Forma juridică: altele

Momentan nu am deschis inca un srl, dar am nevoie de consultanta in legatura cu impozitul pe venit, la venit realizat din criptomonede, cum se completeaza cererea, ce documente sunt necesare. Iar in cel mai scurt timp voi deschide si un srl la care voi avea nevoie de contabilitate/consultanta. Activitatea principala la acel SRL va fi investitia in criptomonede.

Consultanță fiscală

  • Localitate / sector: Sibiu
  • Forma juridică: altele

As avea nevoie de informații privind modalitatile prin care este mai rentabil ca o persoana sa lucreaze din România pentru o firma din Rep. Irlanda.Ce presupune fiscal si contabil sa fie angajat sau sa-și deschidă un PFA sau SRL sau alta forma de firma.Ce presupune fiscal și contabil pentru firma la care lucreaza?

Consultanță fiscală

  • Localitate / sector: Cluj-Napoca
  • Forma juridică: altele

Plătesc o taxă CASS pentru persoană fără venit. Din erori de direcționare a banilor, am plătit mai mult. La cererile mele de restiutuire, ANAF îmi răspunde în limbaj profesionist și cu liste lungi de cifre pe care nu le înțeleg. Aș dori să mi se explice acestea și să fiu consiliată în continuare până la rezolvarea nedumeririlor.

Consultanță fiscală

  • Localitate / sector: Iasi
  • Forma juridică: PFA

Buna ziua, O societate se gandeste sa ofere noilor candidati posibilitatea de a colabora prin intermediul unui SRL in loc de contarct individual de munca. (freelancing). Asteptarile sunt: 1. SRL vs PFA? Analiza costuri vs riscuri - Ce se recomanda. 2. Riscuri si in ce conditii se elimina criteriile de independenta. Dorim o oferta pentru transmiterea unui raport de consultanta care sa cuprinda raspunsurile la punctele de mai sus. Totodata, am rugamintea sa ne comunicati o oferta pentru validarea informatiilor din raportul de consultanta intocmit de noi. Asteptam cu interes raspunsul dvs. O zi frumoasa!

Consultanță fiscală

  • Forma juridică: altele

A fost încheiat un Contract de reprezentanță între o Companie, înregistrată în Marea Britanie și o Persoană fizică. Persoana fizică are dublă cetățenie, mai concret: a) este cetățean român nerezident, care nu are domiciliul în România și nu se află fizic mai mult de zile pe teritoriul României și b) este cetățean al Republicii Moldova, care are domiciliul sau reședința obișnuită în Republica Moldova. Obiectul contractului menționat constă în reprezentarea intereselor companiei în țările: Republica Moldova, Armenia și Georgia. La momentul dat, locul executării Contractului este: Republica Moldova, Armenia și Georgia, din care motiv persoana fizică efectuează frecvent deplasări în aceste țări. Cheltuielile, implicate de deplasări, și anume: cheltuieli de transport, locațiune a apartamentului, autoturismului și altele, sunt suportate de către companie, fiind transferate la contul curent al persoanei fizice, deschis la o bancă comercială de pe teritoriul României. Este de menționat că persoana fizică primește un salariu (remunerație) conform Contractului, care nu este inclus în cheltuielile indicate. Întrebările care se impun sunt următoarele: 1. Mijloacele bănești, primite de persoana fizică, în scopul acoperirii cheltuielilor, urmează a fi supuse impozitării pe teritoriul României?...daca da...care ar fi solutia juridica recomandata ca acei bani sa nu fie fiscalizati? 2. Cu excepția cheltuielilor menționate ( cheltuieli de transport, chirie apartament, exploatare autoturism) ce cheltuieli eventuale ar fi eligibile pentru a nu fi impozitate?

Consultanță fiscală

  • Localitate / sector: Bucuresti
  • Forma juridică: altele

Buna ziuaAs dori sa stabilesc o programare pentru o consultanta fiscala. As dori sa infiintez un SRL in care sa fiu actionar unic si administrator. Am anuntat la actualul loc de munca faptul ca urmeaza sa plec incepand cu 1 august. Intre timp am aflat ca sunt insarcinata. As dori sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a beneficia ce concediu pre si post natal prin forma pe care o voi deschide. Si de asemenea care ar fi solutia pentru a nu suspenda activitatea pe perioada cresterii copilului beneficiind si de indemnizatia de crestere copil.Multumesc